donderdag 4 oktober 2007

Wat een fokker bezig houdt...

Tja, wat houdt je bezig als fokker...
Eerder schreef ik al over de vreugde, en het verdriet wat op je pad komt. Ja; niets menselijks is een fokker vreemd! :-)

met 9 honden is er altijd wel iets, of iemand die speciale aandacht vraagt.
* Emily gaat over 4 dagen haar 14,5 verjaardag vieren. Want: op die leeftijd vieren we ook de 'halve verjaardagen'! Het gaat goed met haar; ze is vrolijk, allert en eigenwijs..haha
* Raggles had vorige week weer vreselijke uitslag, en is rap weer in een 'short-cut' gegaan. Ze is zichtbaar opgelucht, maar wil zonder bontjas niet meer op de houten vloer liggen, en pikt zelfs het kleedje van de pups uit de kennel door de tralies heen!
* Bo-Ghy logeert nog steeds als cliniclown bij Daphne. Ik weet dat hij het super naar zijn zin heeft en dat Daphne het fijn vind om een vriendje bij zich te hebben... maar och wat mis ik hem!
* Coco zit helemaal in de klit.... want ze speelt elk mogelijk moment dat ze heeft met de pups! Die hangen in haar vacht, trekken aan haar oren... en ze geniet ervan!
* Muffin was gedekt en vandaag gingen we naar Walter voor de echo. Helaas; alle symptomen hebben met schijnzwangerschap te maken. Haar buik is leeg. Ik baal vreselijk en vind het zo erg voor al die mensen die op een pupje van haar zaten te wachten!
* Babs was afgelopen week aan haar halfjaarlijkse knipbeurt toe. Met gemak heb ik haar geschoren en daarna weer de nodige strijd om haar poten en koppie een leuk model te geven. Gelukkig is de strijd van korte duur, en was ze na een uurtje weer helemaal tip-top!
* Shanti heeft de afgelopen 2 weken lekker in de tuin en het bos lopen banjeren. Ze ziet er niet uit! :-) Morgen gaat ze in bad, en zaterdag mag ze mee naar de show in Zwolle. Haar kans om de internationale kampioenstitel af te ronden. Spannend hoor, en zo te zien nog veel werk aan haar voordat het zover is!
* Vincent groeit lekker. Hij is nu ongeveer 50cm hoog en nog geen 4 maanden oud! pfff dat wordt een grote beer! Hij is volop aan het wisselen met zijn gebit, en dat lijkt allemaal keurig te gaan. Altijd een spannend moment. Hij is erg lief en laat zich regelmatig op zijn kop zitten door zijn zus.
* Chanel is mijn lief, klein, lelijk eendje op het moment :-) Ze wisselt haar vacht erg snel, waardoor ze er nu niet bepaald leuk uitziet. Ze heeft al veel grijze vacht, en nog wat zwarte puntjes; net een ratje! hahaha Ze groeit keurig volgens het boekje en haar gangwerk is nog steeds om van te dromen. Op een dag zal ze mijn mooie zwaan zijn! Ze laat de kaas niet van haar brood eten, maar is naar mensen toe een echte flirt.