maandag 5 september 2011

Tussen de bedrijven door...

Oh ja, ook nog ff een blog schrijven.....
Vannacht heb ik na -zoals het voelt- eeuwen weer eens in mijn eigen bed geslapen. Wat een luxe! Ik heb een prima matras naast de werpkist liggen, maar het comfort van lekker slapen ontbreekt toch echt van de avond voor de bevalling tot een week of 2 daarna.
Ik vind het altijd dood eng, maar uiteindelijk neem ik na 16 dagen dan toch het besluit dat mama het zelf redt met de kinders gedurende de nacht. En dat klopt ook.. alles gaat goed.
Ik ren me een slag in de rondte en probeer pups, mama, de andere honden, het huis, de tuin én alle visite goed te verzorgen. Volgens mij doe ik dat nog allemaal met redelijk resultaat ook, en oh ja... er is ook nog zoiets als 'werk'. Daar moet ook nog 40 uur in de week aan besteed worden, toch?
Maar... ik klaag niet! Ik zweef op een roze wolk met mijn kroost. Ze doen het allemaal prima, groeien lekker en Jodie is een lieve mama. Af en toe een beetje onhandig, maar dat vergeef ik haar direct als ze me hulpeloos aankijkt met haar bruine ogen. Het is ook niet niks om 7 van die dwergjes te voeden en te verzorgen! Samen klaren we de klus, en kunnen we tevreden genieten als de dwergjes lekker drinken of tevreden liggen uit te buiken.
Ze eten sinds zaterdag ook 1 per dag zelf... lekker vers vlees gemixed met speciale puppymelk... lekkurrrrrr! En zo help ik Jodie een beetje om ze groot en sterk te laten worden.
En dan, zo tussen de bedrijven door bedenk ik me dat ik ook nog eens een blog moet schrijven...
Bij deze dan. Mission accomplished :-)