maandag 7 november 2011

blije Youandi

Wat een leuk weekend hadden we... daar wordt ik blij van!
Het begon vrijdag met het geweldige nieuws dat Claire zwanger is. Ze is een kleindochter van Bo-Ghy en de papa van dit aankomend nest is onze eigen Vincent. Eigenlijk een zelfde soort combi als met Jodie en Vincent dus... helemaal leuk en we kijken vol verwachting uit naar deze nieuwe wereldwondertjes. (NB de pups worden in de kennel van Mark & Roosmarie geboren)


Dan stonden we zaterdag voor dag en dauw weer te tollen naast het bed... om op tijd in Luxemburg te staan waar Pooh en Pastou waren ingeschreven. Pastou had nog 1 CAC nodig om zijn kampioenstitel af te ronden. En zoals anderen vaak mazzel hebben om alleen in hun klasse te staan, zo heeft Pascalle steeds de 'pech' dat er mooie concurentie staat.. soms wint ze met Pastou en soms ook niet. Nu won ze wel, en mag Pastou zich kampioen noemen. Dat is wel een feestje waard!!
Pooh werd 2e in haar klasse, maar de CACIB overwinning van Pastou over de kampioenen met de 'bekende handlers' maakte alles goed!

Een andere zoon van Vincent maakte zijn debuut in de jeugdklasse in Duitsland. De nu nét 10 maanden oude Bailey won op zijn 1e show zijn eerste JCAC voor de Duitse jeugd titel. Harstikke leuk voor zijn Zwitserse fokker en Duitse eigenaresse en ik geniet met gepaste trots er wel van mee.

En nadat ik onze trotse papa Vincent gisteren dan een paar uur op tafel had liggen om te borstelen, konden we op Facebook allerlei foto's voorbij zien komen van diverse Youandi kids die in Noord - en Zuid Nederland genoten van de wandelingen in bossen en heide. Wat leuk om ze zo te zien genieten en wat heerlijk om die "eigen snoeten" in een groep wolbalen te herkennen. Een foto van Ozzy bezorgde me een rilling, omdat ik direct zijn papa Bo-Ghy in hem herkende!! Ozzy is inmiddels ook al een oude man, en bijna 10 jaar geleden ook bij Mark & Roosmarie geboren. 

Wat fijn om te zien dat Youandi Boppers en hun kids het zo goed hebben. Dáár doen we het voor, dáár wordt ik blij van!