donderdag 12 juli 2012

Reunie

Afgelopen zondag was het weer zover; het lijkt een jaarlijks event te worden om jaarlijks met in elk geval alle pups uit het laatste nest de reunie te organiseren en natuurlijk worden alle 'neven en nichten' daar ook voor uitgenodigd. het is lastig om een datum te plannen dat iedereen kan, maar zolang de datum maar tijdig bekend wordt gemaakt, haken de meesten wel aan. Zo lopen we al enkele jaren met ongeveer 20 honden een rondje langs de plas in de Maasduinen, een rondje bos in Apeldoorn of maken we de Drunense Duinen onveilig. Leuk om alle pups van het nest terug te zien, en natuurlijk harstikke gezellig om met alle families bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen.
Afgelopen zondag was het dan weer zo ver;
Doordat het KNMI veel regen voorspelde bleven er van de 20 aanmeldingen maar 11 over; de rest was verhinderd. Ik zat vol spanning de hele ochtend al de regenradar te volgen, en zowaar... het zou rond 2 uur wel droog zijn in Brabant. Ik maak altijd een geintje over ' goed weer is een kwestie van plannen'... maar nu werd het toch wel erg spannend!
Ondanks de afmeldingen van neven en nichten, waren de pups uit het "filmsterren nest" er allemaal, wat ontzettend leuk om ze terug te zien en wat zijn ze leuk!!! De eigenaren zijn allemaal blij met hun hondjes en kon ik trots zien hoe de baasjes de pubers in hun gezin hebben opgenomen.
Terwijl we nog even op Ursula en Freeke stonden te wachten die helemaal uit het puntje van Groningen kwamen, kregen we prompt een plensbui over ons heen en vluchtten we allemaal snel onze auto's in. Na 5 minuten brak de zon door, en waren we ook compleet om de groepsfoto in de zon te kunnen maken. Een gezellige wandeling, waarbij we wel wat plassen moesten trotseren, eindigde als vanouds op het terras waar we de rest van de middag konden genieten van zon, drankjes en bitterballen.
Ik kijk terug op een onwijs gezellige middag en ben een trotse fokker; zoveel leuke gezinnen die zo goed voor mijn pups zorgen... daar wordt ik blij en trots van!
Foto's van de wandeling staan op de website onder 'foto's/ reunie'