maandag 29 september 2008

Dagelijkse dingen

Na een weekje werken ligt de vakantie alweer ver in het verleden. Alsof we alweer maanden thuis zijn..(en weer aan vakantie toe zijn)
Dat komt vast door de drukke dagen die het 'after holiday syndroom' met zich meebrengt op het werk, maar ook thuis. De dagen vlogen voorbij doordat er op diverse plaatsen honden opgehaald moesten worden... en soms is dat zo gezellig dat daar veel tijd in gaat zitten Ik had me voorgenomen om alle boppers in bad te stoppen; dus dat is inmidddels ook gebeurd iedereen is weer schoon, fris en geborsteld. Het gras is weer gekortwiekt wat na zo'n vakantie niet ineens goed kan worden gedaan maar ook dat ziet er na wat uurtjes zwoegen weer als een echte hondenspeelweide uit.

Ondertussen vliegen de hormonen weer door huis, de dames zijn collectief loops!Dus Vincent heeft het er maar druk mee. Er kwam een dame voor hem op bezoek, en de dames thuis brengen hem nog verder het hoofd op hol. Hij mag zich inmiddels volleerd dekreu noemen, waar ik best een beetje blij en trots op ben. Niet iedere reu heeft een fatsoenlijk libido, maar Vincent doet de beruchte "triple D-dekking"(D'rop-D'rin-D'raaien binnen 30 seconden)
Stacey hangt hier ordinair de slettebak uit, waardoor ze zelfs Bo-Ghy zover weet te krijgen dat hij haar wil bespringen!! Bo-Ghy is een jaar of 2 terug gecastreerd ivm een testikel tumor, maar Stacey hield zo aan, dat zijn geheugen hem wel hielp om deze snollebol onder handen te nemen.
Helaas voor dit love-couple heb ik op dat moment maar ingegrepen.. en spelen vanaf dat moment alle jongetjes en meisjes gescheiden!